Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Först tyska marknaden sedan den holländska

Den tyska marknaden är erkänt svår att komma in på. Under ett par år har danska exportrådet gjort stora exportsatsningar för att öppna upp den tyska marknaden. Detta har gjorts genom projektet ”Bio Aus Dänemark” som drivs med hjälp av konsultföretaget InterMark A/S. Företaget idagarna nu också fått i uppdrag att göra en liknande satsning i Holland. – Det är jobbigt och tar lång tid att komma in på den tyska marknaden. Längre än vad vi hoppats på men nu börjar det äntligen att rulla på. Just nu har vi fått tillbaka cirka 6 kronor per satsad krona iform av exportorders, något som vi hoppas ökar mycket framöver, säger Malene Aaris på InterMark A/S Danmark. Mer om Bio Aus Dämark kan du läsa på http://www.bioausdaenemark.com/

2005-04-13