Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Slut på julefriden!


Då är det slut på den sköna julledigheten som de flesta kunnat njuta av och vi har dessutom gått in i en nytt år. Från idag är det full fart på redaktionen och arbetet pågår intensivt med bland anat Marknadsrapportren 2019, som släpps på Ekogalan den 31 januari och med själva Ekogalan och ekologiska Branschdagen. Cirka 200 platser är i dagsläget bokade, men det finns fortfarande möjlighet att delta, om man kontaktar cecilia@agroide.se för förfrågan.

- Vi har massor av spännande punkter på Ekologiska Branschdagen och Ekogalan. För den som är i branschen är dagen ett måste. Här samlar man på sig all nödvändig kunskap och knyter de viktigaste kontakterna. Just nu är det också extra spännande att se siffrorna för den svenska ekoförsäljningen 2018 att ta form och visa vilken utveckling branschen haft, säger Cecilia Ryegård, Ekoweb.

2019-01-07