Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Känner du någon som kan bli  Anders Wall-stipendiat?

100 000 kronor väntar den person som utses till att få Anders Walls stipendium inom landsbygdsområdet. Stipendiet utdelas varje år till en ung entreprenör mellan 20-30 års ålder som bidrar till landsbygdens utveckling.

Tidigare stipendiater med anknytning till Ekobranschen är till exempel Emil Olsson (Slätte Gård/Ekoväx/Slätte Ekodag) och Kenneth Alness (BioAgri/Thermoseed).

Förutom en ansenlig summa pengar väntar också ett medlemskap i Wallumni, där alla tidigare stipendiater inom inte bara Landsbygdsstipendiet ingår, utan även inom olika forskningsområden och kultur. En chans att få del av ett tungt nätverk och många intressant evenemang och föreläsningar där gräddan av svensk forskning och näringsliv ingår. Anders Walls landsbygdsstipendiat utses av en kommitté, ledd av KSLA där bland annat Ekoweb ingår.

Ansökan ska lämnas in senast 31 oktober och blanketter och information hittas på www.wallstiftelsen.se/landsbygd alternativt www.ksla.se .

2018-10-10