Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

BM Agri goes organic

BM Agri satsar nu mer på ekologisk spannmål. Sedan inköpet och samgåendet med Söderslätt för drygt tre år sedan har BM Agri arbetat för att få KRAV-affärerna att växa.
- KRAV-affärerna är viktig del av vår affärsidé. Vår satsning på att matcha foderkunder genom mellangårdsavtal, industrileverenser och att förse kvarnar med ekologiskt odlad spannmål, går bra och vi ser att vi växer för varje år säger Johan Andersson, VD på BM Agri
Flera nya kunder och leverantörer har anslutit under året och i år kommer BM Agri att handla och förmedla cirka 4000 ton KRAV-spannmål.
- Vi gör affärer i hela Sverige. Med den torkan som vart under skörden så har vi haft stora utmaningar för att hjälpa våra ekologiska djurproducenter med foder. När det gäller ekologiska kvarnvaror, så ligger kvalitén över förväntan säger Jenny Eriksdotter, ekoansvarig inköpare/säljare på BM Agri i Vadstena.

2018-10-01