Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Äger du skog och är intresserad av hyggesfria metoder?


Plockhugget är ett nystartat företag som kommer erbjuda en digital marknadsplats för miljövänligt virke och andra träråvaror. Där kan skogsägare som vill tillämpa kontinuitetsskogsbruk möta köpare av träråvara med höga krav på sortiment, kvalitet och miljöhänsyn. Målet är att bidra till ökad lönsamhet för enskilda skogsägare, bättre virkeskvalitet för köpare och ett ekologiskt hållbart skogsbruk i Sverige.

Innan Plockhugget drar igång på allvar vill man sondera hur stort intresset för att köpa och sälja plockhugget virke på detta sätt är genom en marknadsundersökning. Anmäl ditt intresse på Plockhuggets hemsida: www.plockhugget.se. Där har man också möjlighet att vara med i utlottningen av fyra böcker om skog eller en timmes konsultation i kontinuitetsskogsbruk!

2018-05-23